Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На Шанхайському мотор шоу продемонстрували Audi A6 E-tron

Предсерійний електричний седан бізнес класу впевнено демонструє бажання концерну Audi поступово перейти до 2030 року к випуску виключно електричних автомобілів. Без сумніву грандіозні плани компанія покладає на перспективні ринки збуту електрокарів – це такі країни як Китай, США та Європейський союз. Концепт майбутнього A6 E-tron побудований на платформі PPE Premium Platform Electric, яка планується лише для електричних автомобілів. Доречи, в наступному році ми побачимо дебют ще однієї моделі на цій платформі – це кросовер на ім’я Q6 E-tron.

Нова архітектура дозволить Audi розпочати більш масштабний випуск електричних автомобілів та допомогти в розвитку концерну VW Group. Новачок з габаритами бізнес класу повинен чудово вписатись в сегмент, адже при довжині у 4 метри та 96 сантиметрів, його ширина складе 1 метр і 96 сантиметрів. Нова модель стане частиною сімейства A6, а згодом повністю замінить седани та універсали з двигунами внутрішнього згорання. На відміну від родичів по сімейству, A6 E-tron має дуже низький коефіцієнт опору повітря, а саме 0,22 Cd. Завдяки прорахованій аеродинаміці та сучасним технологіям накопичення енергії, седан матиме величезний запас ходу. Акумуляторна батарея седана матиме потужність 100 кВт-год, що забезпечує пробіг автомобіля на 700 км.

Акумулятор живить пару електродвигунів, які через повний привід реалізують на колеса 470 к.с. та 800 Нм крутного моменту. За попередньою інформацією така конфігурація моторів та трансмісії зможе розігнати седан до першої сотні всього за 4 секунди. Також цікавим рішенням стане використання електричної схеми на 800 Вольт, через яку потужність зарядки зможе доходити до 270 кВт. Батарея седана зможе прийняти 80% ємності всього за 25 хвилин швидкої зарядки і це майже зневолює різницю між бензиновими та електричними машинами у можливостях поповнення палива. Новачок матиме цифрові матричні фари з низькім рівнем використання енергії, але при цьому світло яке надходитиме на дорогу буде керуватись в будь-якому напрямку та кількості. Розумне освітлення планується використовувати в деяких функціях безпеки та навіть 3D-ефектів.

Інтер’єр матиме мінімалістичний дизайн і це не може не тішити, адже у конкурентів все зайшло занадто далеко. Судячи з ескізів ми матимемо лише два екрани на які і виводитиметься вся необхідна інформація. Дещо така компоновка нагадує Tesla Model S, але значно якісніше та сучасніше. Втім, варто дочекатись серійного екземпляру та впевнитись у якості матеріалів та оздоблення салону.

Без сумніву, новачок стане дуже сучасним та екологічним автомобілем, а побачимо ми це диво не раніше ніж на початку наступного року. Прайсова вартість електричного Audi A6 буде на 20-30% вище ніж бензинових та дизельних модифікацій, при цьому електрокар демонструє більшу ефективність…

 

 

28.04.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На Шанхайському мотор шоу продемонстрували Audi A6 E-tron

Політика конфіденційності